SLOGAN

Radio & Televisie

Bij televisie via glasvezel is je beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers! Digitale en interactieve televisie is helemaal van deze tijd. Op ieder moment van de dag uw favoriete programma’s kijken, terugkijken of opnemen.

Onze partner TriNed is de enige aanbieder die:

  • televisie en digitale radio aanbiedt via UTP (computerkabel),
  • televisie en analoge radio aanbiedt via Coaxkabel (televisiekabel).


Voor een voorbeeld van de kabels zie hieronder.

UPT (Computerkabel)                       
Coaxkabel (televisiekabel)
Coax of toch liever interactief?

 Bij TriNed is overstappen wel heel eenvoudig, omdat TriNed gewoon gebruik maakt van de bestaande coax- en/of UTP kabels. Meestal is het dan ook niet nodig om de kabels te vervangen. In veel woningen ligt namelijk nog een coax-netwerk. Vaak is het omsteken van de hoofdaansluiting van deze coax-bekabeling al voldoende. De monteur van TriNed zal dit tijdens de gratis installatie direct voor u doen. Uw televisie dient hiervoor wel DVB-C geschikt te zijn, dit controleert u in de specificaties van uw televisietoestel.

Wilt u liever interactieve televisie kijken via de UTP-kabel, geen probleem! U kijkt dan televisie met een interactieve ontvanger. U kunt naast het gebruik van interactieve televisie ook gebruik maken van de coaxkabels, die bijvoorbeeld nog boven in de slaapkamers liggen. U kijkt op iedere tv met een coaxkabel de zenders uit het basispakket (circa 90 zenders) zonder aanpassingen of extra smartcard.

Opnemen, pauzeren en terugkijken

 Met de uitbreiding Interactief Plus kunt U eenvoudig via uw interactieve ontvanger of de TV-App programma's opnemen en later terugkijken, live televisie pauzeren of begin gemist kijken.