SLOGAN

Internet


Surf Rááázendsnel met glasvezel


Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet. Wat voor pakket u ook kiest, supersnel internet van 500 Mbps zit er altijd in. Deze kun u zelfs upgraden naar 1.000 Mbps voor maar 5 euro extra! Het grote voordeel is dat u met glasvezel een gegarandeerde snelheid hebt. Zelfs als de hele buurt online is en u met meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikmaakt van internet.


Haal het maximale uit uw internet

Supersnel grote bestanden versturen of downloaden is zo gepiept, want alleen met glasvezel gaat het uploaden even snel als downloaden. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over traag internet.


Constant sterke verbinding

TriNed verzekert u een constant sterke verbinding met het glasvezelnetwerk. Geen haperingen of storingen meer. Internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Het is daarom logisch dat je een snelle verbinding wilt die u blind kunt vertrouwen. Een verbinding die onafhankelijk van de buren is en waarbij overbelasting niet aan de orde is. Met glasvezel is het mogelijk om altijd gegevens te versturen met de snelheid van het licht. Een razendsnelle en stabiele verbinding. Zelfs tijdens de spitsuren.

Dankzij FTTH (Fiber to the Home) biedt TriNed u internetsnelheden aan die op uw adres ook écht beschikbaar zijn. Zo heeft u altijd uw eigen glasvezelaansluiting is huis die u niet hoeft te delen met de buurt.

TriNed gaat alleen voor de beste kwaliteit voor u!


Wat is uw WiFi?

Is dit bij u thuis een van de meest gestelde vragen door uw bezoek? Met de FRITZ!Box heeft u een uitstekende router in huis. Deze brengt highspeed internet bij u in huis en voldoet met vele extra's aan alle wensen wat betreft internet, telefonie en televisie. De nieuwe WiFi AC-technologie zorgt daarbij voor nog meer reikwijdte en hoge snelheden. De FRITZ!Box ondersteunt 2,4 GHz- en 5 GHz- verbinding. Stel zelf eenvoudig uw WiFi-naam en wachtwoord in door in te loggen op de router via https://fritz.box, ga naar Wireless en dan naar Radio Network. Hier stelt u zelf vervolgens eenvoudig de naam en het wachtwoord in.

Met een bekabelde verbinding haalt u echt het maximale uit uw snelheid en garandeert TriNed snelheidsgarantie.